top of page

Gruppo

Pubblico·8 membri
Esteban Hernandez
Esteban Hernandez

Desene animate 2022: De la Motanul încălțat la Năstrușnicul motan Maurice


Desene animate 2022: Cele mai așteptate filme de animație din anul viitor
Introducere
Cine nu iubește desenele animate? Fie că suntem copii sau adulți, desenele animate ne fascinează prin magia lor, prin umorul lor, prin poveștile lor pline de aventură și emoție. Desenele animate ne permit să evadăm din realitate și să intrăm în lumi fantastice, unde totul este posibil.
desene animate 2022Dar cum să alegem cele mai bune desene animate pentru noi și pentru copii? Ce ne așteaptă în 2022 în materie de filme de animație? Ce noutăți și surprize ne pregătesc studiourile de animație din întreaga lume?


Pentru a vă ajuta să răspundeți la aceste întrebări, am pregătit pentru voi un ghid complet cu cele mai așteptate desene animate 2022. Vom vorbi despre top 5 desene animate 2022, dar și despre alte filme de animație care merită menționate. Vom afla despre ce este vorba în fiecare film, de ce merită văzut, când se lansează și unde îl puteți urmări. Vom folosi și un tabel comparativ pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra desenelor animate 2022. Sperăm să vă placă acest articol și să vă inspire să vizionați cât mai multe desene animate 2022!


Top 5 desene animate 2022
Din multitudinea de filme de animație care se vor lansa în 2022, am selectat 5 desene animate care ne-au atras atenția prin originalitate, calitate și popularitate. Acestea sunt desene animate care promit să ne ofere o experiență vizuală și emoțională de neuitat, să ne amuze, să ne emoționeze și să ne impresioneze. Iată care sunt acestea:


Suzume no tojimari (The Closing of Suzume)
Despre ce este vorba
Suzume no tojimari (The Closing of Suzume) este un film de animație japonez produs de Studio Ghibli, regizat de Hayao Miyazaki, cel care ne-a oferit capodopere precum Spirited Away, Princess Mononoke sau Howl's Moving Castle. Filmul este bazat pe o poveste scrisă de Miyazaki însuși, despre o fată pe nume Suzume care are puterea de a închide orice lucru cu ochii ei. Într-o zi, ea descoperă că poate închide și timpul, dar acest lucru are consecințe grave asupra lumii și a celor dragi ei. Suzume trebuie să găsească o cale de a repara ceea ce a făcut, înainte ca totul să fie pierdut pentru totdeauna.


Fixiki - desene animate educative si distractive pentru copii


Filme animatie 2022 - CineMagia.ro


Top filme de animație pe care trebuie să le vezi în 2022 - TechCafe


Fixiki in romana cu Nolik și Simka - episoade noi


Little Allan - O aventură extraterestră - film de animație 2022


Academia iepurașilor: Paștele e în pericol - film de animație 2022


Motanul încălțat: Ultima dorință - film de animație 2022


Năstrușnicul motan Maurice - film de animație 2022


Aventurile inspectorului Sun - film de animație 2022


Desene animate cu fixiki - Nivela Ranga Forța de frecare Învață cu Nolik


Desene animate cu BabyRiki - cantece educative pentru copii


Desene animate cu Tina si Tony - povesti amuzante pentru copii


Desene animate cu Rosie și prietenii ei - aventuri pline de culoare pentru copii


Desene animate cu Lea si Pop - cantece educative pentru copii


Desene animate cu PufPuf - cantece ritmate pentru copii de gradinita


Desene animate cu BoonBoon - cantece cu dans și mișcare pentru copii de grădiniță


Desene animate cu TraLaLa - cantece pentru copii in limba romana


Suzume no tojimari - film de animație japonez 2022


Rabbit Academy - film de animație german 2022


The Amazing Maurice - film de animație britanic 2022


Inspector Sun and the Curse of the Black Widow - film de animație spaniol 2022


Puss in Boots: The Last Wish - film de animație american 2022


Fixiki - Învață cu echipa fixiki jocul Șah - desen animat educativ pentru copii


Fixiki - Dulciuri (Ep.51) - desen animat amuzant pentru copii


Fixiki - Învață să faci Noduri cu echipa fixiki (Ep.98) - desen animat instructiv pentru copii


Fixiki - Cum funcționează alarma? (Ep.41) Învățăm cu echipa fixiki - desen animat interesant pentru copii


Fixiki in romana\uD83D\uDC23 Puiul (Ep.104) - desen animat haios pentru copii


FIXIKI în română pentru copii - Detectorul de minciuni (Ep.53) - desen animat captivant pentru copii


Cantece PufPuf - Cantece ritmate pentru copii de gradinita Dansuri Copii - desen animat muzical pentru copii


Lea si Pop - Cântece educative pentru copii BoonBoon - desen animat melodic pentru copii


BoonBoon - Cântece cu dans și mișcare pentru copii de grădiniță - desen animat antrenant pentru copii


TraLaLa playlist - Cantece pentru copii in limba romana - desen animat popular pentru copii


Cântece BabyRiki RO pentru copii - desen animat simpatic pentru copii


De ce merită văzut
Suzume no tojimari este un film care combină elemente de fantezie, dramă, aventură și umor, în stilul inconfundabil al lui Miyazaki. Filmul explorează teme precum responsabilitatea, prietenia, iubirea, sacrificiul și destinul, prin intermediul unor personaje memorabile și a unor scene spectaculoase. Filmul este o dovadă a măiestriei artistice și a imaginației fără limite ale lui Miyazaki, care revine după o pauză de 9 ani de la ultimul său film, The Wind Rises. Suzume no tojimari este un film care nu trebuie ratat de niciun fan al animației japoneze sau al artei cinematografice în general.


Micul Allan - O aventură extraterestră (Little Allan - The Human Antenna)
Despre ce este vorba
Micul Allan - O aventură extraterestră (Little Allan - The Human Antenna) este un film de animație american produs de Pixar Animation Studios, regizat de Pete Docter, cel care ne-a adus filme precum Up, Inside Out sau Soul. Filmul este despre un băiat pe nume Allan care are o particularitate: el poate recepționa semnale radio cu urechile lui. Acest lucru îl face să fie considerat ciudat și să fie izolat de ceilalți copii. Însă viața lui se schimbă când primește un mesaj misterios din spațiu, care îl invită să vină la o întâlnire cu niște extratereștri. Allan acceptă provocarea și pornește într-o aventură intergalactică plină de peripeții și descoperiri.


De ce merită văzut
Micul Allan - O aventură extraterestră este un film care abordează teme precum curajul, curiozitatea, acceptarea și prietenia, prin intermediul unor personaje simpatice și a unor situații amuzante. Filmul este o odă adusă explorării spațiului și a diversității vieții din univers, dar și a omagiu adus creativității și imaginației copiilor, care pot depăși orice obstacol cu ajutorul minții lor. Filmul este o capodoperă vizuală și sonoră, care ne oferă o paletă de culori și de sunete impresionantă, care ne transpune în atmosfera fiecărui loc pe care îl vizitează Allan. Micul Allan - O aventură extraterestră este un film care ne încântă și ne inspiră să visăm mai mult și mai frumos.


Academia iepurașilor: Paștele e în pericol (Rabbit Academy: Easter's in Danger)
Despre ce este vorba
Academia iepurașilor: Paștele e în pericol (Rabbit Academy: Easter's in Danger) este un film de animație francez produs de Gaumont Animation, regizat de Benjamin Renner, cel care ne-a adus filme precum Ernest & Celestine sau The Big Bad Fox and Other Tales. Filmul este despre o școală specială pentru iepurași, unde aceștia învață cum să devină iepurași de Paște. Protagonistul este un iepuraș pe nume Max, care are un vis: să devină cel mai bun iepuraș de Paște din istorie. Dar visul lui este amenințat de un grup de vulpi răutăcioase, care vor să fure ouăle de Paște și să distrugă sărbătoarea. Max trebuie să își unească forțele cu prietenii lui și cu profesorii lui pentru a salva Paștele și a-și îndeplini destinul.


De ce merită văzut
Academia iepurașilor: Paștele e în pericol este un film care ne aduce zâmbetul pe buze prin umorul său savuros, prin personajele sale adorabile și prin situațiile sale haioase. Filmul este o comedie plină de acțiune, suspans și emoție, care ne arată cât de important este să avem curaj, prietenie și pasiune pentru ceea ce facem. Filmul este o adevărată plăcere pentru ochi, cu un stil grafic simplu, dar expresiv, care ne reamintește de benzile desenate clasice. Filmul este o celebrare a tradiției și a bucuriei de a fi copil, care ne face să apreciem mai mult frumusețea și simbolismul Paștelui.


Motanul încălțat: Ultima dorință (Puss in Boots: The Last Wish)
Despre ce este vorba
Motanul încălțat: Ultima dorință (Puss in Boots: The Last Wish) este un film de animație american produs de DreamWorks Animation, regizat de Joel Crawford, cel care ne-a adus filmul The Croods: A New Age. Filmul este o continuare a filmului Puss in Boots din 2011, care la rândul său este un spin-off al seriei Shrek. Filmul îl urmărește pe motanul încălțat, care se confruntă cu o criză existențială după ce își pierde cele nouă vieți. El descoperă că există o legendă despre o lampă magică care poate îndeplini orice dorință, dar care este păzită de un dragon fioros. Motanul încălțat se hotărăște să pornească în căutarea lămpei, alături de vechii și noii săi prieteni, sperând să își recapete viața și gloria de odinioară.


De ce merită văzut
Motanul încălțat: Ultima dorință este un film care ne oferă o doză generoasă de râs, aventură și magie, în compania unuia dintre cele mai îndrăgite personaje animate din ultimii ani: motanul încălțat. Filmul este o parodie amuzantă și inteligentă a poveștilor clasice despre Aladdin, lampa fermecată și dragoni, care ne surprinde cu numeroase referințe culturale și glume subtile. Filmul este o explozie de culoare și energie, care ne captivează cu scenele sale de acțiune, muzica sa antrenantă și animația sa de înaltă calitate. Filmul este o lecție de viață despre importanța de a fi recunoscător pentru ceea ce avem, de a ne asuma riscu


Info

Ti diamo il benvenuto nel gruppo! Qui puoi entrare in contat...

Membri

bottom of page